✔️ Dees, De Echte Bakker

✔️ Altijd aanbiedingen

✔️ 4 klantvriendelijke winkels

✔️ Dinsdag & vrijdag voor 18u besteld, volgende ochtend in huis

Onze algemene voorwaarden

Sinds 1957 met de ambacht van Toen, en het modern van Nu! Ideaal voor een fijne smaakbeleving.

Privacy Policy
Bakkerij Dees respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Bakkerij Dees zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Bakkerij Dees gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 

 

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

 

Om het winkelen bij Bakkerij Dees zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

 

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

 

Als u bij Bakkerij Dees een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

 

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

 

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

 

Bakkerij Dees verkoopt uw gegevens niet

 

Bakkerij Dees zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Disclaimer
Bakkerij Dees besteedt veel zorg aan het maken van foto’s en omschrijvingen die zo goed mogelijk het artikel weergeven. Door technische storingen of typefouten kan het gebeuren dat deze niet volledig overeenkomen met de werkelijkheid en/of er een foutieve prijs op de website staat. Ook de kleuren op de foto’s kunnen iets verschillen door de kunstmatige omstandigheden van de studio waarin ze gemaakt worden. Uiteraard doet Bakkerij Dees er alles aan om dit alles te voorkomen. Mocht u een fout vinden, neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij zullen de fout zo snel mogelijk proberen te herstellen.

Proef & beleef onze bakkerij

Sinds 1957 met de ambacht van toen, en het modern van nu. Ideaal voor een fijne smaakbeleving!

Dees De Echte Bakker

Bedrijvenstraat 3
4543BS, Zaamslag

KvK: 21007176
BTW nr.: NL007477466B01

Social Media

Volg ons op Social Media en kom alles te weten over ons nieuwe aanbod, acties, kortingen en meer!

Service & Contact
info@deesechtebakker.nl Klantenservice
Algemene voorwaarden